Pozdravljeni!
Za ogled vsebine te strani uporabite drug brskalnik. Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ali Safari.

Magistrova 1, 1000 Ljubljana, Slovenija


+386 1 583 79 10
[email protected]

ELKO Group organizira partnersko konferenco regionalne IT industrije

MeetUP-header_1200x628
Z doseženim največjim prometomo lansko leto, se je ELKO Group uveljavila kot vodilna v Evropi in srednji Aziji ter je postala ena največjih distribucijskih podjetij v Latviji. Ob praznovanju 25. obletnice ELKO se bodo največji IT trgovci v regiji zbrali na konferenci "ELKO MeetUP" 17. maja, ki bo tudi v živo prenašana na elko25.com.
"Eden od ključev uspeha ELKO je odločitev, da se namesto globalizacije vzpostavi regionalna konsolidacijska pot, v katero se je podalo veliko velikih podjetij tudi iz drugih sektorjev. Omogoča nam, da ohranimo konkurenčne prednosti - naša zmožnost učinkovitosti, ki ni posledica avtomatiziranih dejavnosti, ampak s poudarjanjem pomena osebnega pristopa. To je edini način, kako lahko ohranimo našo povezavo s stranko, ki je postala še bolj dragocena zdaj, ko se avtomatizacija širi zelo hitro. Poleg tega smo se odločili, da bomo delovali le na trgih, katerih kultura nam je znana in kjer je sodelovanje vzajemno koristno «, kot pravi eden od najpomembnejših razvojnih dejavnikov, direktor Svens Dinsdorfs, Direktor ELKO Group.
17. maja ELKO organizira regionalno partnersko in tehnološko konferenco na področju informacijske tehnologije "ELKO MeetUP" v Rigi. Združila bo 600 največjih partnerjev in strank iz baltskih držav, srednje in vzhodne Evrope, SND in nordijskih držav ter predstavnikov proizvajalcev iz vsega sveta. Konferenca se bo osredotočila na različne teme tehnologije, kot so kibernetska varnost, tehnologija blockchain in trendi v distribucijski industriji. Eden od ključev uspeha ELKO je, da vidi pomembnost osebnega pristopa v podjetju. Tako konferenčni program zajema tudi teme, kot so kritično razmišljanje, doseganje poslovnih ciljev in vloga komuniciranja v dobi umetne inteligence.
Med ključnimi govorniki so ELKO Group direktor Svens Dinsdorfs, ki bo govoril o današnji vlogi distributerjev, generalni direktor "Svetovne tehnološke distribucije Sveta Evrope" Peteru Van Den Bergu, ki bo obravnaval uspehe in trende v industriji zadnjih 25 let, in "PHD Global Business "Direktor globalne inovacije Phil Rowley, ki bo razložil, kako blagovne znamke lahko uporabljajo umetno inteligenco ter virtualno in razširjeno realnost v marketinških strategijah.
Konferenca bo potekala v angleščini, živo pa bo na voljo na spletni strani ELKO in Facebook strani. Live stream se bo začel ob 10.00. Če si želite ogledati celoten program konferenc, obiščite https://www.elko25.com
Podjetje ELKO je v svoji 25-letni delovanja postalo eden največjih distributerjev IT izdelkov in storitev v Evropi in srednji Aziji. Vse se je začelo s štirimi ljudmi in njihovo idejo o podjetju. S povečanjem obsega in izboljšanjem učinkovitosti je zdaj postal ne le vodilni v Latviji, ampak tudi v celotni regiji, ki zaposluje več kot 700 ljudi. Trenutno ELKO predstavlja 210 proizvajalcev, od katerih jih je 80 sodelovalo v zadnjih dveh letih.
S ponudbo izdelkov in storitev več kot 7700 strankam iz 30 različnih držav v Evropi in srednji Aziji je družba dosegla skoraj 1,5 milijarde evrov prometa v letu 2017. Bruto dobiček družbe se je v primerjavi z letom 2016 povečal za 42%, največ v baltskih državah (za 8,8%). V Severni Evropi je začel delovati tudi z nakupom 85% delnic Gandalf Distribution AB, ki je eden od vodilnih distributerjev strojne in elektronske opreme na Švedskem.
  1. Novice
  2. ELKO Group organizira partnersko konferenco regionalne IT industrije