Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner
Sl En

ELKO Group predstavlja trgu svoj nov poslovni oddelek ELKO Rešitve

D75_2268-resize
ELKO Group predstavlja trgu svoj nov poslovni oddelek ELKO Rešitve
ELKO Group, eden največjih trgovcev na IT izdelkov in rešitev na debelo ter distributer storitev v vzhodni Evropi je ustvarila nov poslovni oddelek - Elko Rešitve, s čimer še naprej krepi svoje položaje kot distributer rešitev in storitev.
Oblikovanje oddelka ELKO Rešitve se usklajuje s strateško vizijo po rasti in razvoju podjetja, s širitvijo portfelja izdelkov in skupinskega strokovnega znanja tehnoloških rešitev za varnostne sisteme, infrastrukture podatkovnega centra, industrijske opreme za avtomatizacijo in drugih področij podjetja, kjer ELKO vidi potencial za rast na trgu. Nov oddelek bo okrepil odnose s ponudniki tehnoloških rešitev in zagotovil jasno predpostavko vrednosti ELKO rešitev in storitev partnerjem.
Svens Dinsdorfs izvršni direktor ELKO Group
"V IT distribucijskem poslu smo že več kot 20 let, rastli skupaj z našimi dobavitelji in partnerji" Svens komentra. "Medtem smo bili konzervativna družba s temeljnimi vrednotami, ki so nam pomagale, uspešno premagati nekaj zelo težkih časov v IT industriji in gospodarstvo naše regije, na splošno nenehno inoviramo in se prilagajamo novim načinom poslovanja in tehnologiji. Priznavamo, da se trg zelo dobro zaveda prvotne poslovne enote ELKO, vendar mora biti bolje informiran o velikem strokovnem znanju in usposobljenosti za distribucijo rešitev družbe. in to je tisto, kar bomo spremenili!"
Nove spletne strani ELKO partnerjem in njihovim partnerjem zagotavljajo obsežen vir informacij o ELKO tehnologij in rešitvah, ter kako jim lahko ELKO pomagazagotoviti največje koristi za poslovanje.
O ELKO Group
ELKO Group je bila ustanovljena leta 1993 in je eden največjih trgovcev na debelo IT in rešitev in distributer storitev v vzhodni Evropi, zdaj aktivno širjen na centralni azijski trg. Glavna dva poslovna oddelka za ELKO sta: partnerjem zagotavljati strokovno znanje različnih rešitev ter storitve in trgovina na debelo računalnikov in elektronskih izdelkov v baltskih državah, v srednji in vzhodni Evropi, osrednji Aziji in držav članic Skupnosti neodvisnih držav. Poslovni smer ELKO Solutions ELKO partnerjem ponuja znanje in izkušnje v smislu iskanja najboljše tehnološke rešitve. Strokovnjaki Elko Solutions vsako rešitev merijo z izbiro najboljših razpoložljivih izdelkov na trgu, da bi našli pravega za partnerjeve potrebe. ELKO predstavlja več kot 120 IT prodajalcev in prodaja svoje izdelke več kot 6500 trgovcem na drobno, lokalnim proizvajalcem računalniškov in sistemskim integratorjem. ELKO Group ponuja več kot 20 000 imen izdelkov najbolj znanih dobaviteljev - Acer, Apple, Asus, Dell, HGST, Intel, Kingston, Lenovo, Microsoft, Seagate, Supermicro, Western Digital in drugih. Trenutno je v ELK-u zaposlenih več kot 700 ljudi. ELKO Group je last več pravnih oseb in investicijskega sklada Amber Trust.

Dodatne informacije: elkogroup.com
  1. novice
  2. ELKO Group predstavlja trgu svoj nov poslovni oddelek ELKO Rešitve