Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi

MILL ogrevalni sistemi

MILL ogrevalni sistemi

millimagenews
V našo ponudbo smo dodali izdelke blagovne znamke MILL, nordijskega proizvajalca.
MILL pametni radiatorji se poleg ličnega dizajna ponašajo tudi z najnovejšimi tehnologijami kot je WIFI, preko katerega boste lahko vaše radiatorje upravljali kar na daljavo. Lepa, edinstvena nordjska oblika. Glede na obliko in način ogrevanja je na voljo kar nekaj različnih serij in sicer:
Konvekcijski radiatorji so na voljo v štirih različnih modelih - MEC, LED, BLACK in GLASS. Slednji imajo bočne steklene robove. Vsi pa imajo tanke noge in tako dajejo občutek, kot bi lebdeli nad tlemi. Izbirate lahko med različnimi nastavitvami gretja: 750W/1250W/2000W
SG2000GLASS_miljo_ean_7090019821751_LAV
Grelniki s stekleno ploščo so opremljeni z aluminijastim grelnim elementom v obliki črke X, kar ommogoča visoko temperaturo in nizko površino. Temeljijo na načelu konvekcijskega ogrevanja. S svojo edinstveno in lepo obliko bodo odlično dopolnili vaš dom. Montirajo se na steno. Imajo tudi dnevni in nočni program, kateri vam omogoča, da regulirate temperaturo glede na vašo prisotnost v prostorih. Izbirate lahko med šestimi različnimi dimenzijami.
MB900DN_miljo_ean_7090019821591_LAV
  • Oljni radiatorji lepe in edinstvene oblike se ponašajo s tehnologijo Mill Heat Boost, ki omogoča ogrevanje prostora kar do 30% hitreje kot drugi običajni radiatorji. So praktično neslišni. Ne izsušijo zraka in ne povzročajo prahu. Brez skrbi lahko delujejo tudi, ko vas ni doma ali ponoči.
AB-H1500DN_miljo_ean_7090019821539_LAV
  • Jekleni klasični radiatorji sodobne oblike so na voljo v šestih različnih dimenzijah in močeh. Lahko bi rekli da so prenovljena različica tradicionalnega jeklenega radiatorja. Kot nalašč so namenjeni prostorom, ki potrebujejo stalni vir ogravanja in sodobno obliko. Stenska montaža. Dnevni in nočni program. X aluminijasti element, ki omogoča efektivno in stalno ogrevanje. Moči ogrevanja od 300W do 1200W.
IB900DN_miljo_ean_7090019821713_LAV
  • Panelni radiatorji s tehnologijo WIFI, ki omogoča nadzor v katerem koli trenutku preko aplikacije MillHeat App. Deluje na Android in iOS telefonih. Nadzirate lahko več radiatorjev na različnih lokacijah.
AV1200WIFI_miljoe_ean_7090019821959 (1)
Posodobite vaše stare radiatorje z najnovejšimi. Vsi modeli so že na voljo na našem B2B-ju, kot tudi pri vseh večjih spletnih trgovcih in retail trgovinah.
O blagovni znamki MILL:
MILL International je norveško podjetje, ki načrtuje in razvija edinstvene izdelke za ogrevanje. Mill se prodaja v 25 državah v Evropi, Severni Ameriki in Aziji ter v vseh večjih svetovnih trgovcih na drobno.
  1. Novice
  2. MILL ogrevalni sistemi