Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi

Novo v naši ponudbi - LaCie zunanji diski

Novo v naši ponudbi - LaCie zunanji diski

lacie-2big-dock-environment-hi-res
LaCie, premium blagovna znamka Seagate-a, izdeluje vrhunske rešitve shranjevanja podatkov za fotografe, snemalce, audio strokovnjake in druge zahtevnejše uporabnike. Po novem na voljo tudi v ELKO.
Z vodilno tehnologijo, zmogljivostmi, kakovosjo in podporo strankam, LaCie pomaga pri uresničevanju vaših kreativnosti. LaCie se od drugih razlikujejo s poudarkom na dizajnu, neprimerljivimi tehničnimi zmogljivostmi in dolgoročno zanesljivostjo.

Zaupanje pomeni vse. Enostavno je zamenjati tipkovnico, processor ali tiskalnik – vendar ne vaših podatkov. Nenadomestljive fotografije, vaše življenjsko delo in drugi pomembni digitalni podatki so shranjeni na vaših zunanjih diskih, zato mora izdelek, ki ga izberete biti resnično zanesljiv. Iz tega razloga ima večina LaCie izdelkov ohišje iz trajnega aluminija, kar jim omogoča trajnost.

O LaCie
Z delovanjem v Ameriki, Evropi in Aziji, je LaCie vodilni proizvajalec naprav za shranjevanje podatkov za Apple®, PC in Linux. LaCie se od drugih konkurenčnih naprav razlikuje po svoji elegantni zasnovi in tehnični izvedbi. Več informacij boste našli na njihovi uradni spletni strani www.lacie.com.
  1. Novice
  2. Novo v naši ponudbi - LaCie zunanji diski