Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner

Pet vrhuncev za ELKO v letu 2017

ELKO-highlights
Če nas vprašate kaj so bili največji vrhunci za ELKO v 2017, se odgovor glasi PRENOVA in ŠIRJENJE.
Spreminjanje blagovne znamke in njeno pozicioniranje vpliva na vsak del organizacije, še posebej, če se to naredi s prekinitvami. Prenova blagovne znamke ELKO označuje ponovitev vloge distribucije.

Nove tehnologije zahtevajo novo znanje. Želimo omogočiti izmenjavo znanja in tehnologije od proizvajalcev do partnerjev in s trga nazaj na proizvajalce. To je signal notranjemu in zunanjemu svetu, da dejavno sodelujemo pri spremembah v industriji in ne samo pasivnemu udeležencu. V imenu izboljšanih izkušenj s strankami smo se usmerili na pametnejšo distribucijo.
Julija je ELKO vstopil na trg Nordijske regije z nakupom 85% delnic švedskega distributerja Gandalf Distribution AB. Prav tako smo začeli prodajati na poljskem trgu s privabljanjem lokalne prodajne ekipe za IT in potrošniško elektroniko. Zdaj ELKO ponuja široko paleto izdelkov in storitev več kot 7 500 strankam v 30 državah po vsej Evropi in srednji Aziji.
Dobro uravnotežen portfelj izdelkov, ki je prilagojen tržnim priložnostim in potrebam kupcev, je eden glavnih poslovnih ciljev podjetja ELKO. Skupina ELKO je leta 2016 dodala približno 50 novih proizvajalcev. Večji poudarek namenjamo distribuciji IT rešitev in razvoju novih poslovnih usmeritev.
Ponosni smo na njo, preverite. www.elkotex.si
V pripravi pa je tudi nova B2B trgovina, s katero bomo stopili v korak s časom. Na voljo bo predvidoma v februarju 2018.
Medtem ko je preostali svet zaskrbljen, da bodo roboti prevzeli delo ljudi, iščemo več ljudi! In prvič smo merili, ali je res tako, ali je ELKO dober kraj za delo? Da, je! Naš rezultat je 33%, kar je zelo dober rezultat. eNPS pomeni oceno Net Promoter zaposlenih in je način, preko katerega lahko organizacije merijo lojalnost zaposlenih. Izmeri verjetnost, ali bi bil zaposleni pripravljen priporočiti svojo organizacijo kot kraj za delo in izdelke / storitve, ki jih prodajajo.

2018 je 25. obletnica ELKO. Bodite pozorni, v planu imamo veliko novih stvari! Naj bo to čudovito leto za vse nas!
  1. novice
  2. Pet vrhuncev za ELKO v letu 2017