Povpraševanje po robotskih sesalnikih se ne ustavlja. ELKO širi ponudbo in začenja z distribucijo Viomi

viomi
Eden najbolj vročih izdelkov med pandemijo je prav gotovo robotski sesalnik. Da bi trgu zagotovili tehnološko nadgrajene izdelke, smo v ELKO podpisali dogovor, da postane uradni distributer robotskih in brezžičnih sesalnikov in čistilcev zraka Viomi v Nordiji, Sloveniji, Slovaški in Baltiku.
Viomi Technology je vodilno tehnološko podjetje IoT @ Home, ki s svojimi inovacijami obravnava raznolike potrebe potrošnikov. Poleg naprednih robotskih sesalnikov, se najnovejši izdelki Viomi osredotočajo na površinsko sterilizacijo in čiščenje zraka pred onesnaženjem in mikroorganizmi, kar je pomembno ne samo za alergike, ampak tudi za vsakogar danes.
»Viomi je bil namenjen oblikovanju in proizvodnji pametnih naprav. Verjamemo, da se bo naš prihodnji dom sčasoma razvil v IoT dom", je komentiral Tommy Zhang, generalni direktor oddelka Viomi Overseas, "za naprej potrebujemo strokovnjake, kot je ELKO Group, da na zdrave in pametne trge prinesejo zdravo in pametno življenje."
Robotski best-sellerji
Brisanje, pometanje in sesanje je že postalo standard za 3v1 robotske sesalnike. Poleg tega je Viomi predstavil sistem UV-sterilizacije (model Viomi Alpha UV (S9)), ki učinkovito uniči 99,99% petih vrst bakterij in očisti bistveno globlje od običajnega ročnega čiščenja.
Viomijev najnovejši robotski sesalnik je zdaj opremljen tudi s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije, ki prinaša impresivno tridnevno prostoročno čiščenje in preprečuje sekundarno onesnaževanje zaradi dotika in vdihavanja prahu, še posebej pomembno za tiste, ki trpijo zaradi alergij na pršice.
»Robotski sesalniki so absolutne uspešnice v našem segmentu potrošniške elektronike. Podjetja za svetovno tržne raziskave napovedujejo, da se njihova rast ne bo ustavila vsaj v naslednjih nekaj letih. Nove funkcije, ki ustrezajo potrebam, naredijo izdelke Viomi zelo konkurenčnimi in zaželene našim strankam«, komentira Baiba Indane, vodja enote blagovnih znamk v skupini ELKO.
Nov trend - čistilci zraka!
Zaradi Covid-19 ljudje posvečajo več pozornosti kakovosti zraka. Kadar ni mogoče dovolj prezračevanja z zunanjim zrakom ali je onesnaženost zunanjega zraka velika, so lahko v pomoč še posebej prenosni čistilci zraka. Čiščenje in filtriranje zraka lahko pomagata zmanjšati onesnaževalce v zraku, vključno z delci, ki vsebujejo viruse in bakterije.
Viomi Smart Air Purifier Pro (UV) lahko pokriva površino do 60 m2, učinkovito odstranjuje metanol in dim, LED-UV sterilizacija uničuje mikrobe in viruse, povečuje učinkovitost razkuževanja in ima funkcijo ubijanja komarjev.

Vsi izdelki Viomi so združljivi z “Mi home”.
O Viomi Technology
Viomi je razvil edinstveno platformo IoT @ Home, sestavljeno iz ekosistema inovativnih izdelkov za pametni dom, ki podpirajo IoT, skupaj s paketom dopolnilnih potrošnih izdelkov in podjetji z dodano vrednostjo, razširjenimi v več kot 60 državah / regijah.

www.viomi.com
O ELKO grupi
Skupina ELKO je eden največjih distributerjev izdelkov in rešitev za informacijsko in zabavno elektroniko v regiji, ki zastopa 400 proizvajalcev IT. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev za več kot 10 000 trgovcev na drobno, lokalne proizvajalce računalnikov, sistemske integratorje in podjetja v različnih sektorjih v 11 evropskih državah.
  1. Novice
  2. Povpraševanje po robotskih sesalnikih se ne ustavlja. ELKO širi ponudbo in začenja z distribucijo Viomi