Širimo ponudbo električnih skirojev; ELKO pričenja z distribucijo električnih skirojev znamke NAVEE

Navee-e-scooter-S65-wholesale-distribution
V podporo povpraševanju po izdelkih za prevoz na kratke razdalje je ELKO Group postal uradni distributer in prvi, ki je predstavil e-skuterje NAVEE TECH v Nordijskih državah, Baltiku, Sloveniji in Ukrajini.
NAVEE, partner ekološke verige Xiaomi, je pripravljen osvojiti severno Evropo ter ukrajinski in slovenski trg z električnimi skiroji visoke kakovosti in odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo, skladnimi z vsemi lokalnimi predpisi o baterijskih dvokolesnikih. Skupina ELKO je postala prvi pooblaščeni distributer za Švedsko, Norveško, Dansko, Finsko, Slovenijo, Latvijo, Estonijo, Litvo in Ukrajino.

»Razmere na naših zastopanih trgih za NAVEE so zelo ugodne. Vsi vidimo, kako se mesta poskušajo prilagoditi trendu mikromobilnosti, ki ga vodi okoljska zavest in dejstvo, da so dvokolesniki okretni, zanesljivi in cenovno dostopni. NAVEE bo s svojimi visokokakovostnimi e-skuterji potrošnikom omogočil hitra in učinkovita kratka potovanja,« pravi Baiba Indane, vodja enote za blagovne znamke v skupini ELKO.

»Navdušeni smo nad sodelovanjem z ELKO Group. Sodelovanje bo prineslo konkurenčne in privlačne izdelke ter boljše storitve NAVEE in ELKO potrošnikom v Nordijskih državah, Baltiku, Sloveniji in Ukrajini,« pravi Bryan Bai, podpredsednik NAVEE.

Prve dobave se pričakujejo septembra in bodo vključevale modele NAVEE N40, N65 in S65. Z najnaprednejšim modelom NAVEE S65 lahko potrošnik udobno prevozi do 65 km v različnih cestnih razmerah zahvaljujoč zmogljivemu 500 W motorju z menjalnikom in sistemu dvojnega vzmetenja.

NAVEE TECH ima strokovno ekipo za oblikovanje in raziskave ter razvoj z bogatimi izkušnjami na področju mikromobilnosti, ki ni omejena na e-skiroje. NAVEE je julija na sejmu EUROBIKE 2022 v Nemčiji predstavil svoje prvo e-kolo, s čimer je poudaril trend in prihodnost e-mobilnosti.
Navee-logo
O znamki NAVEE TECH

NAVEE TECH, ustanovljeno leta 2020, je inovativno podjetje, specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo in distribucijo e-skirojev in e-koles. NAVEE se zavzema za zagotavljanje prevoznih sredstev z najnovejšimi inovacijami in tehnologijo za globalne stranke ter za to, da bo mikromobilnost pametnejša, prijetnejša in priročnejša.

Za več informacij obiščite uradno spletno stran naveetech.com
  1. Novice
  2. Širimo ponudbo električnih skirojev; ELKO pričenja z distribucijo električnih skirojev znamke NAVEE