Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner
Sl En

Skupina ELKO predstavlja novo obliko

BASIC LOGO_2-COLOUR_BLUE
Preobrazba skupine ELKO označuje reinvencijo vloge distribucije
Napredek novih tehnologij je spremenil naše vsakdanje življenje do te mere, da od nas zahteva nov pristop in odnos.

Skupina ELKO je kot distributer IT izdelkov in rešitev vključena v uvajanje novih tehnologij na trg in se nenehno srečuje z novimi priložnostmi in izzivi.
Ena stvar, ki je prišla v ospredje k nam, ki predstavljamo most med zahodnimi in Azijskimi dobavitelji ter našim trgom, je nujnost za krepitev vloge znanja in izmenjave tehnologije. V obeh smereh, tako od proizvajalcev do partnerjev, kot tudi nazaj na proizvajalce. Prepričani smo, da je naš uspeh kot podjetje v prihodnosti odvisen od procesa učenja naše ekipe in sposobnost učinkovitega prenosa znanja po celotni dobavni verigi. Večja dostopnost do vrhunske tehnološke usposobljenosti omogoča naš skupni napredek. Naš nov logotip in zgodba za njim so prvi vidni dokaz o tem, kako se skupina ELKO integrira v preoblikovanje industrije, izboljšanje učinkovirosti in zagotavljanje trajnostnega razvoja.
Svens Dinsdorfs Izvršni director skupine ELKO
Nov izgled

Nova identitega blagovne znamke skupine ELKO odraža našo vlogo distributerja – združevanje trga, dobaviteljev in strokovnega znanja ter izkušenj prodajnega oddekla, zaradi česar je lahko dostopna za vse partnerje.

Logotip ELKO je sestavljen iz polja z besedilom “ELKO” ter grafičniim znakom “<”. Grafični znak predstavlja široko stališče, da je mogoče povezati vsa področja znanja naših partnerjev in razumeti vpogled strank, hkrati pa simbolizira točko, od kjer se začne raznolikost naših izdelkov in storitev.
Obstajata dva razloga za preobrazbo. Prvič, vizualna podoba mora podpirati našo vizijo in umestitev na trg. Nov videz je dodaten impulz, da pospešimo pomembno preobrazbo. Drugič, prizadevamo se za enotno strategijo blagovne znamke – iste zgodbe in izkušnje v vseg državah s katerimi sodelujemo.
Inese Kalveite Vodja trženja skupine ELKO
Poleg razkritja nove podobe blagovne znamke smo lansirali tudi novo podobo spletne strain. Lokalne različice spletnih strani bodo posodobljene tekom druge polovice meseca maja.

Celotna preobrazba skupine ELKO bo trajala predvidoma do 3 mesece. Vsi materiali bodo postopoma posodobljeni in spremenjeni.

O skupini ELKO

Skupina ELKO je ena izmed največjih distributerjev IT izdelkov in rešitev saj predstavlja kar 160 IT proizvajalcev in zagotavlja široko paleto izdelkov ter storitev za več kot 7000 trgovin in podjetij v kar 24 različnih državah Evrope in Azije. Prihodek skupine je v letu 2016 znašal 1460 miljonov ameriških dolarjev. ELKO Slovenija (Elkotex d.o.o.) je del ELKO Group že od leta 2000.

Kontaktni podatki

www.elkotex.si
Facebook: https://www.facebook.com/ELKO.Slovenia
  1. novice
  2. Skupina ELKO predstavlja novo obliko