Uradni zastopnik in distributer ROIDMI za Slovenijo

roidmi_title
ROIDMI je vodilni na področju brezžičnih sesalnikov na Kitajskem. To je posledica njihove inovativnosti, dizajna in izjemnih zmogljivosti. ELKO je postal ekskluzivni distributer izdelkov ROIDMI na Baltiku, v Sloveniji, Romuniji, Rusiji in Ukrajini.
ROIDMI je v top 3 med Xiaomi-jevimi partnerji Ekosistema. Njihova strateška usmerjenost v raziskave in razvoj (R&D) ter prizadevanje za preprosto oblikovalsko filozofijo razlikujejo ROIDMI izdelke od drugih blagovnih znamk. S šestimi mednarodnimi nagradami za oblikovanje in več kot 100 patentov ima ROIDMI polno inovacij in funkcij za lažje čiščenje s sesalnikom.
Roidmi_awards
Sesalnik je zelo uveljavljen izdelek. S pojavom novih tehnologij se brezžični sesalnik nedvomno uveljavlja kot prihodnost sesalnikov.
JOHN-WANG_CEO_Roidmi_resize
"Izjemno smo počaščeni in veseli, da smo pričeli sodelovati z močnim partnerjem kot je ELKO v CEE in CIS, ki sta za ROIDMI zelo pomemben trg. ROIDMI je ena najbolj profesionalnih blagovnih znamk brezžičnih sesalnikov, katere izdelki so prodani v več kot 60 državah. Prepričani smo, da bodo ljudje po vsem svetu ljubili sesalnike ROIDMI, če upoštevamo naš dober ugled. Na podlagi naših zmogljivih tehnologij za raziskave in razvoj bo ROIDMI v bližnji prihodnosti lansirala vedno več modelov."
John Wang, izvršni direktor ROIDMI.
Vsi brezžični sesalniki ROIDMI v ponudbi imajo naslednje značilnosti: klasične barve, velik 270° ročaj in lahka konstrukcija.

Izdelki ROIDMI so na voljo izključno pri ELKO v Latviji, Litvi, Estoniji, Sloveniji, Romuniji, Rusiji in Ukrajini.
O ROIDMI

ROIDMI je specializirano podjetje za načrtovanje, razvoj in proizvodnjo visokokakovostnih čistilnih izdelkov za globalne potrošnike. Podjetje je bilo ustanovljeno v začetku leta 2015 in je prejelo naložbe od Xiaomi, Shunwei in Haiquan sklada.

Kot del ekosistema Xiaomi je ROIDMI že prerasel v svetovno blagovno znamko, ki deluje na 60 čezmorskih ozemljih, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Evropo in Japonsko.

https://www.roidmi.com/en/
O ELKO grupi

ELKO Group je eden največjih distributerjev izdelkov in rešitev za elektronsko opremo in potrošniško elektroniko v regiji, ki zastopa 400 proizvajalcev IT. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev za več kot 10.000 trgovcev na drobno, lokalnih proizvajalcev računalnikov, sistemskih integratorjev in podjetij v različnih sektorjih v več kot 30 državah po Evropi in Srednji Aziji. Promet skupine v letu 2018 je znašal 1.7 milijarde USD (1.5 milijona EUR).
  1. Novice
  2. Uradni zastopnik in distributer ROIDMI za Slovenijo