Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi

Politika zasebnosti in piškotki

Politika zasebnosti in piškotki, ki jih uporablja spletna stran
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna trgovina shrani v vaš računalnik ali mobilno napravo, ko odprete spletno mesto.
Piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij o tem, kako ste uporabili našo spletno stran, na primer, ko ste nazadnje obiskali www.elkotex.si in kakšne informacije ste iskali, medtem ko ste bili na strani. Te datoteko lahko prebere le naša stran, tako da nihče drug ne more dostopati do teh informacij.

Več naših strani uporablja piškotke, da si zapomni naslednje podatke:
  • nastavitve zaslona, na primer barvni kontrast ali velikost besedila,
  • ali ste se že strinjali (ali se ne strinjate), da na tej spletni strani uporabljamo piškotke
  • vaša izbira jezika
  • vse podatke, ki ste jih vnesli (razen zaupnih postavk), da se izognete ponovnemu vnosu
Za to spletno stran ne potrebujete odobrenih piškotkov, pač pa zagotavljajo boljšo kakovost brskanja. Te piškotke je mogoče izbrisati ali blokirati, vendar v tem primeru nekatere funkcije te spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Podatki v zvezi s piškotki se ne uporabljajo za identifikacijo vas, vaši podatki o navigiranju pa so pod našim nadzorom; se jih ne razkrije tretjim osebam. Ti piškotki se uporabljajo izključno za namene, ki so navedeni tukaj.

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google, Inc. (Google). Podatki, ki jih ta piškotek ustvari ob uporabi te spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), bodo poslani Googlovim strežnikom in bodo tam shranjeni. Google bo te podatke uporabil za ovrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, za zbiranje poročil o dejavnostih spletnih mest za upravitelje spletnih mest in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi spletnega mesta in uporabe interneta. Google lahko te informacije pošlje tretjim osebam, če to zahteva zakonodaja ali če tretje osebe obdelujejo te podatke v imenu Googla. Google vašega IP-naslova nikoli ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih ima Google. Z uporabo te strani pooblaščate Google, da obdeluje podatke, ki se nanašajo na vas, na način in za zgoraj navedene namene.

Za več informacij o Google Analytics piškotkih, kliknite tukaj.
Piškotke lahko nadzorujete in brišete, kot želite. Če želite več informacij o tem, kako onemogočiti shranjevanje piškotkov in spremeniti nastavitve brskalnika, obiščite http://www.aboutcookies.org. Vse piškotke, ki so v računalniku, lahko izbrišete, večino brskalnikov pa lahko nastavite tako, da blokirate piškotke že v računalniku. V tem primeru boste morali vsakič, ko obiščete spletno mesto, ročno prilagoditi nekatere nastavitve, nekatere storitve in funkcije pa morda ne bodo delovale.
Zbiramo samo identificiranje osebnih podatkov ali informacij, ki jih posebej in prostovoljno zagotavljajo obiskovalci na naši spletni strani. Prejeli smo omejene informacije o obiskovalcih na naši spletni strani, kot so njihovo ime, naziv delovnega mesta, naslov podjetja, e-poštni naslov, telefonska številka in številka faksa. Običajno zbiramo identifikacijske podatke za naslednje namene:
  • prejemanje informacij in vprašanj;
  • predložitev CV;
  • registracijo vašega podjetja v sistem elektronskega trgovanja, sklenitev pogodbe, obdelavo naročil, dostavo izdelkov, plačevanje, kreditne kontrole in druge namene, povezane s poslovnim sodelovanjem;
  • obveščanje o naročilih, izdelkih, storitvah in ponudbah.
Obiskovalci spletnega mesta nam lahko pošljejo e-pošto s pomočjo te spletne strani. Sporočila bodo vključevala uporabniško ime in e-poštni naslov ter vse dodatne informacije, ki jih želi uporabnik vključiti v svojo objavo.
Osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo shranjeni le toliko časa, kolikor je to potrebno za namen, za katerega je bilo zbrano, ali v skladu z zahtevami zakona.

Podatki o stiku obiskovalca (na primer podatki, pridobljeni s predložitvijo vprašanja v kontaktnem obrazcu) bodo shranjeni, če bodo potrebni ustrezni podatki za izpolnitev zahteve v kontaktni obliki ali dokler uporabnik ne zahteva teh podatkov izbrisati.
Naša spletna stran lahko vključuje zunanje povezave do spletnih mest tretjih oseb. ELKO Grupa AS ne more prevzeti odgovornosti za vsebino in varnost katere koli tretje strani.

ELKO Grupa AS zagotavlja varnost in zaupnost vseh osebnih podatkov in informacij. Vendar pa ta garancija ne velja za povezave tretjih oseb in spletne strani.
ELKO Grupa AS (delniška družba, registrirana v Latviji, registrska številka 40003129564, registrirani naslov Toma iela 4, Riga, LV-1003) je procesor vseh osebnih podatkov, zbranih na tej spletni strani; ti podatki bodo obdelani v skladu z Zakonom o varstvu podatkov fizičnih oseb Republike Latvije in ustreznimi regulativnimi ureditvami EU.

Z uporabo te spletne strani se strinjate, da obdelujemo podatke v skladu s postopkom in zgoraj navedenim namenom.
  1. Politika zasebnosti in piškotki