Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner
Intel
Intel je vodilni svetovni proizvajalec računalniških inovacij. Podjetje oblikuje in gradi ključne tehnologije, ki služijo kot osnova za svetovno znane računalniške naprave in sisteme. Več na spletnem mestu intel.com
Intel omogoča najbolj neverjetne izkušnje prihodnosti
Spletna trgovina: http://b2b.elkotex.si/proizvajalec/INTEL

Kategorije izdelkov:
intel-technology-provider-logo
Rast
Zaslužite več denarja in pospešite svoje poslovanje.

Zaupanje
Bodite zanesljiv strokovnjak za najnovejšo tehnologijo.

Nagrade
Zaslužite si točke in prejmite ekskluzivne promocije samo za partnerje.
To je preprosta centralizirana platforma, ki ponuja prilagodljive, multi-taktične marketinške akcije, družabne medije, sindikalne vsebine spletnih vsebin in še veliko več, tako da ustvarite več povpraševanja z minimalnim časom naložbe od vas ali vašega osebja.

Povezava do Intel® Partner Marketing Studija
ELKO je pooblaščeni distributer Intel® in generalni član združenja Intel® IoT Solutions Alliance.
Ponujamo najnovejše izdelke, komponente in strežnike Intel, ki jih nabavljamo neposredno od podjetja Intel®, ter širok izbor računalnikov in naprav, ki temeljijo na Intelu, od proizvajalcev originalne opreme (OEM). Prav tako nudimo širok nabor ugodnosti, vključno s storitvami za kupce svetovnega razreda, kreditnimi sredstvi, tehnično podporo, promocijami, logistiko in usposabljanjem.
  1. Proizvajalci
  2. Intel