Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner

Industrijska avtomatizacija

D75_1821-resize
Avtomatizacija
Inteligentni stroji, tovarne, avtomatizacija javnih komunalnih storitev in brezšivna integracija z zaupanja vrednim inovativnim sistemom komponent Advantech, Axiomtek, Getac, Lanner in Moxa. Industrijske aplikacije IoT za pametnejšo proizvodnjo, prevoz, zagotavljanje energije in komunalnih storitev.

Pristop „vse na enem mestu“ za rešitve industrijske avtomatizacije in aplikacije IoT: strojna oprema, programska oprema, prilagojeni dizajni visoke kakovosti, računske platforme visoke zmogljivosti, sistemska integracija, preverjanje varnosti podatkov.
Vgrajeni računalniki
Strojna in programska oprema za vgrajene računalnike in krmilnike ter storitveno središče za računalnike z vgrajeno avtomatizacijo Advantech.
Človeško-strojni vmesnik (HMI)
Rešitve človeško-strojnega vmesnika za industrijsko avtomatizacijo vključuje osebne računalnike z robustnimi ploščami, industrijske monitorje in osebne računalnike, serverje SCADA, robustne mobilne naprave.
Robustne naprave
Robustne mobilne naprave Getac so idealne za vojsko, prevoz, komunalne storitve in druga zahtevna okolja, kjer je nujno potrebna zanesljivost. Obstojnost in velika možnost prilagajanja sta le dve močni lastnosti proizvodov Getac. Portfelj vključuje dlančnike, tablice in prenosnike Getac, ki so povsem ali delno robustne, kot tudi tablice, ki so posebej zasnovane za zdravstveni sektor.
Tehnologija
  1. Rešitve
  2. Industrijska avtomatizacija