Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
Vstop v B2B
o nas novice kontakt Postanite partner

Smart home

D75_2317-resize
Rešitve modernizacije in avtomatizacije upravljanja stavb za sisteme ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije (HVAC), varnostni sistemi (videonadzor, nadzor dostopa, varnost in protipožarni alarmi), napajanje preko eterneta (PoE), razsvetljava in drugi stavbni podsistemi na temelju protokola VSE-prek-IP. Pametne stavbne rešitve v sodelovanju s sistemskimi integratorji in vodilnimi proizvajalci.
Ponudba proizvodov in storitev ELKO vključuje:
  • Terenska raven: posvetovanje in zagotavljanje najustreznejših proizvodov in tehnologij za določene primere. Strokovno znanje pri uporabi raznih standardov povezljivosti. Skladnost naprav in tehnologij je vedno preverjena v Demonstracijskem laboratoriju ELKO.
  • Komunikacijska raven: Scenarije uporabe in infrastrukture IoT zasnujejo in preverjajo potrjeni strokovnjaki ELKO, kar vključuje vodilne proizvajalce in sistemske integratorje.
  • Raven nadzora in pridobivanja podatkov (SCADA): zagotavljanje licenc za programsko opremo, pomoč pri konfiguraciji in nasveti pri programiranju.
  • Analitika in povezava s storitvami v oblaku: posvetovanje.
  1. Rešitve
  2. Smart home