Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Podrobnosti boste našli v naši politiki zasebnosti.
Sprejmi
eCom
o nas novice kontakt Postanite partner
Rešitev za testiranje konzol za igre
Interaktivna programska oprema za zabavo, ki ponuja igre, vsebine in spletne storitve za internetne konzole, računalnike in mobilne naprave.
Centralizirano in integrirano upravljanje za razvoj in testiranje iger
Stranka je zahtevala razširljivo in centralno obvladljivo rešitev, ki bi omogočala prestavljanje določene opreme v strežniško sobo, s čimer bi zagotovila razširljivost, ki bi povečala število igralnih testerjev v obstoječih prostorih.
Stranka je iskala hitro in enostavno rešitev namestitve v kompleksnem okolju z omejenim prostorom. Zahteva je bila za centralizirano upravljanje in distribucijsko rešitev povezanosti med strežniki, monitorji, oddajniki in sprejemniki, s prenosom visokokakovostnih slikovnih podatkov v realnem času.
Zaradi naraščajočega preizkusa je kupec potreboval namestitev konzol v primernem prostoru in računalnike na varni lokaciji - stran od tipkovnice, krmilnika in prikaza v uporabi.
Prav tako je bilo nujno, da vsak tester iger brez odlašanja sprejema video signale v visoki ločljivosti in hitro ter enostavno preklopi med profili gledanja.
ATEN je zagotovil popolno rešitev s Altusen™ Series KVM IP extenderji in programsko opremo Matrix Manager. Z integriranjem več sto parov KE6900 s CCKM Matrix Managerjem, rešitev ATEN omogoča varno in zanesljivo povezavo s katero koli igralno konzolo ali računalnikom, ki se nahaja v strežniški sobi.
Projekt se je začel z dokazom koncepta - ELKO je izvedel testiranje dveh prvih dveh enot KE6900 (T + R). Poleg tega sta ekipa ELKO in sistemski integrator predstavila rešitev kupcu na podlagi dokumentacije ATEN ekipe. Med preskusi na obstoječem omrežju in konfiguraciji je tehnična ekipa ATEN sodelovala tudi pri določanju obnašanja različnih naprav.
Preprost, centraliziran nadzor dostopa
ATENov CCKM Matrix Manager Software nudi orodje za centralizacijo nadzora in upravljanja vseh naprav KE6900. Skrbniki lahko določijo različna dovoljenja za izpolnjevanje zahtev uporabnikov.
Prihodnost-raztegljiva rešitev
Ena od številnih prednosti ATEN-jeve rešitve KVM preko IP protokola je, da upravljavski ekipi nudi razširljivost, da v prihodnosti dodaja dodatne igralne testerje in konzole z uporabo iste informacijske infrastrukture.
Full HD ločljivost
DVI KVM Extender, ki temelji na IP-protokolu KE6900, podpira video in USB povezljivost na vsakem koncu, kar omogoča skupini za preizkušanje ogled iger v visoki kakovosti 1080p na več zaslonih in hkrati zagotavlja povezave USB za njihove kontrole.
Varen prenos podatkov na dolge razdalje
Serija KE6900 uporablja šifriranje AES-128 za zaščito vseh podatkov, preden se prenese prek omrežja na dolge razdalje, in razširi podatke na sprejemni enoti. To zagotavlja, da nepooblaščeni uporabniki ne morejo ugrabiti informacij o razvoju programske opreme. Podpora za prenos na daljavo prav tako zagotavlja, da je dostop do strežniške sobe omejen.
Razvoj s sistemskim integratorjem COMPUTING TECHNOLOGY BUSINESS S.R.L.
Svetovanje in oskrba z izdelki ELKO